Kies voor passende wandbekleding bij je nieuwe vloer

De wandbekleding in je ruimte moet naadloos aansluiten bij jouw vloer. Bij het Vloerenhof begrijpen we dit samenspel als geen ander, en adviseren we je graag bij de selectie van wandbekleding. Denk bijvoorbeeld aan sierlijke gordijnen, akoestische wandpanelen of een rustiek behang bij je nieuwe PVC vloer. Voor prachtige stalen kom je langs in onze showroom.

In welke soorten wandbekleding kan het Vloerenhof mij adviseren?

Het Vloerenhof kan voorzien in verschillende soorten wandbekleding. Eén van onze belangrijkste merken is Little Greene. De volgende oplossingen kunnen wij je in adviseren: akoestische wandpanelen, gordijnen, behang & verf. Samen met ons netwerk van toffe merken helpen we graag om ook verder te kijken dan alleen je vloer.

akoestische wandpanelen

Niet alleen mooi, maar ook functioneel

Wandbekleding kan naast een enorme eye-catcher ook een rol spelen op het gebied van functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan akoestische wandpanelen die ervoor zorgen dat het geluid (en de weerkaatsing ervan) in ruimtes gecontroleerd worden.

Je wil natuurlijk wel een fijn gesprek willen voeren, zonder last te hebben van galm of echo’s. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een slechte akoestiek in een ruimte er voor kan zorgen dat je minder goed kan concentreren en veel minder productief bent. Dus zowel voor zakelijke ruimtes als je eigen woning is het enorm belangrijk om te toetsen of jouw akoestiek wel “klopt”. Akoestische wandpanelen zijn een mogelijke oplossing voor het verbeteren van je akoestiek, en ze zien er ook nog eens erg tof uit!

Het Vloerenhof x Little Greene

Het Vloerenhof is officieel dealer van oplossingen van The Little Greene. Little Greene is een onafhankelijke Britse verffabrikant, die zich inzet voor een sociaal en ecologisch verantwoorde productie van kwalitatief hoogwaardige verven en behang. We zijn bijzonder trots op de samenwerking met dit merk zodat we jou kunnen voorzien van de juiste oplossing. Naast duurzame wandbekleding zijn onze IPC vloer ook “groen”!

Laat je verder over wandbekleding inspireren in onze showroom

Graag gaan we samen met je in gesprek in onze showroom en kunnen we je prachtige voorbeelden laten voelen en zien. Wij hebben een ruim up-to-date assortiment stalen van Little Green en andere mooie merken!