Ontstaan uit een passie voor vloeren

Het Vloerenhof is een ambachtsbedrijf dat wordt gerund door twee ambitieuze vloerfanaten. Onze visie is afwerking tot in de details. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Onze visie: afwerking tot in de details

Wij, Nick en Mike, kennen elkaar van de werkvloer. Er was gelijk een klik door onze dosis humor, passie voor vloeren, oog voor kwaliteit en gedeelde visie. Onze visie is afwerking tot in de details.

Voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een schitterend resultaat kun je bij ons terecht. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Voor vragen, inspiratie en deskundig advies ben je van harte welkom in onze showroom of maken wij graag een afspraak om bij je langs te komen.

Mike Lippinkhof

Mike Lippinkhof

Mede-oprichter & vloerfanaat

Mijn naam is Mike Lippinkhof, 28 jaar en een geboren en getogen Enschedeër. Ik heb de passie voor vloeren gekregen door mijn vader, die mij de eerste kneepjes van het vak heeft kunnen leren. Inmiddels ben ik al 11 jaar dit mooie vak aan het beoefenen, waarbij ik nog elke dag vol plezier de werkdag begin.

Een perfectionist vol discipline om samen met de klant het beste resultaat te creëren en er alles aan doet om het maximale uit een vloer te halen. Dat is waar ik voor sta.

Nick Kollenhof

Nick Kollenhof

Mede-oprichter & vloerfanaat

Mijn naam is Nick, 35 jaar en ben woonachtig in Enschede.

Ik zit al 20 jaar in de vloerenwereld. De liefde voor vloeren heb ik leren kennen door mijn vader en is door de jaren heen alleen maar blijven groeien. Ongeveer 15 jaar geleden ontstond er een nieuwe trend op de markt: de PVC-vloer. Sinds die tijd ben ik mij hierin gaan specialiseren en heb ik het product mee zien groeien. Daarnaast ben ik ook thuis in diverse andere vloeren. Ik ga geen uitdaging uit de weg.

Ik kan mezelf een kundig vakman noemen vol passie en gedrevenheid. Kwaliteit is waar ik voor sta.

Ons team van vloerfanaten

Mike

Mike

Mede-oprichter & vloerfanaat
Robin

Robin

Vloerexpert
Kay

Kay

Vloerexpert
Charity

Charity

Binnendienst
Nick

Nick

Mede-oprichter & vloerfanaat

Laat je inspireren in onze showroom

Iedere vloer is anders. Daarom helpen we je graag verder in een persoonlijk gesprek. Laat je informeren en inspireren in onze nieuwe showroom in Enschede, waar we je graag onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend verder helpen.