Jouw vloer is onze passie

Het Vloerenhof is een bedrijf dat wordt gerund door twee ambitieuze vloerfanaten. Onze visie is afwerking tot in de details. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Over ons

Wij, Nick en Mike, kennen elkaar van de werkvloer. Er was gelijk een klik door onze dosis humor, passie voor vloeren, oog voor kwaliteit en gedeelde visie. Onze visie is afwerking tot in de details.

Voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een schitterend resultaat kun je bij ons terecht. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Voor vragen, inspiratie en deskundig advies ben je van harte welkom in onze showroom of maken wij graag een afspraak om bij je langs te komen.

Nick Kollenhof

MIjn naam is Nick, 33 jaar en ben woonachtig in Enschede.

Ik zit al 20 jaar in de vloerenwereld. De liefde voor vloeren heb ik leren kennen door mijn vader en is door de jaren heen alleen maar blijven groeien. Ongeveer 15 jaar geleden ontstond er een nieuwe trend op de markt: de PVC-vloer. Sinds die tijd ben ik mij hierin gaan specialiseren en heb ik het product mee zien groeien. Daarnaast ben ik ook thuis in diverse andere vloeren. Ik ga geen uitdaging uit de weg.

Ik kan mezelf een kundig vakman noemen vol passie en gedrevenheid. Kwaliteit is waar ik voor sta.

Mike Lippinkhof

Mijn naam is Mike Lippinkhof, 26 jaar en een geboren en getogen Enschedeër. Ik heb de passie voor vloeren gekregen door mijn vader, die mij de eerste kneepjes van het vak heeft kunnen leren. Inmiddels ben ik al 11 jaar dit mooie vak aan het beoefenen, waarbij ik nog elke dag vol plezier de werkdag begin.

Een perfectionist vol discipline om samen met de klant het beste resultaat te creëren en er alles aan doet om het maximale uit een vloer te halen. Dat is waar ik voor sta.

2.4M

m2 vloer gelegd

20

jaar ervaring

100%

flexibiliteit in ieder project

96%

klanttevredenheid