Vloeren

Wij werken alleen
met de beste leveranciers

Het Vloerenhof staat voor afwerking tot in de details. Omdat wij altijd voor het best mogelijke resultaat gaan, werken wij enkel met de beste vloerleveranciers.

Door onze jarenlange samenwerking met deze partijen, zijn wij in staat om vloeren tegen eerlijke tarieven te leggen. Enkele gerenommeerde leveranciers waar wij vast mee samenwerken zijn Uzin Utz, Epi, MFlor en Gelasta.

Industriële & moderne look: gietvloeren

Gietvloeren zijn er in 2 verschillende vormen, dat zijn de epoxy (EP) gietvloeren die gebruikt worden voor bedrijfs- en garagevloeren, en de polyurethanen (PU) gietvloeren. De laatstgenoemde variant is uitermate geschikt voor woonhuizen, deze vloeren zijn namelijk zeer flexibel en voelen warm en zacht aan. Daarnaast is de PU vloer ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Ook gieten wij PU gietvloeren in betonlook, dit zijn 2 kleuren die bij elkaar worden gemengd en die zorgen voor het typerend vlammende effect. Een EP gietvloer is uitermate geschikt in een garage of als bedrijfsvloer deze vloeren zijn erg hard en slijtvast. Ook hierbij is een goede opbouw van jouw vloer erg belangrijk voor een goed en strak eindresultaat.

Sfeervolle PVC vloeren

PVC vloeren worden voornamelijk toegepast in kantoren en woonkamers. Dit komt door de natuurlijke en warme uitstraling en de levensduur van een kwalitatief goede PVC vloer. PVC is daarnaast ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Laminaat

Laminaat vloeren zijn ideaal wanneer je het idee wil hebben van een houten vloer. Deze vloeren zijn erg geschikt voor houten ondervloeren.

Tapijt

Tapijt is sfeervol en geeft een warme uitstraling. Tevens is het isolerend en geluiddempend. Bij ons kun je terecht voor de beste kwaliteit tapijten. Ons assortiment bestaat uit ruim 52 soorten en kleuren, van patroon- tot projecttapijt.

Coating

Coatingvloeren zijn erg geschikt voor garages en bedrijfshallen. Onze coatingvloeren zijn daarnaast erg slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Ook zijn coatingvloeren in alle RAL en NCS kleuren leverbaar.

Advies nodig van een vloerexpert?

We komen graag vrijblijvend bij je langs om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

2.4M

m2 vloer gelegd

20

jaar ervaring

100%

flexibiliteit in ieder project

96%

klanttevredenheid