Prachtige vloeren geplaatst door echte professionals

Het plaatsen van vloeren is en blijft een echte ambacht. Wij staan voor afwerking tot in de details. Door onze jarenlange samenwerkingen, zijn wij in staat om vloeren tegen eerlijke tarieven te plaatsen. Enkele leveranciers waar wij nauw mee samenwerken zijn Uzin Utz, IPC, Floer, Riviera Maison en Gelasta. Daarnaast kun je bij ons rekenen op de juiste nazorg en een ruimte garantie.

Stalen afhalen? Bekijk stalen van onze leveranciers en kom op afspraak bij ons langs. Afspraken maken kan door te bellen naar 053 303 25 00 of te mailen naar info@hetvloerenhof.nl.

Altijd een passend merk voor jouw volgende vloer

Industriële & moderne look: gietvloeren

Gietvloeren zijn er in 2 verschillende vormen, dat zijn de epoxy (EP) gietvloeren die gebruikt worden voor bedrijfs- en garagevloeren, en de polyurethanen (PU) gietvloeren. De laatstgenoemde variant is uitermate geschikt voor woonhuizen, deze vloeren zijn namelijk zeer flexibel en voelen warm en zacht aan. Daarnaast is de PU vloer ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Leveranciers gietvloeren

Sfeervolle PVC vloeren

PVC vloeren worden voornamelijk toegepast in kantoren en woonkamers. Dit komt door de natuurlijke en warme uitstraling en de levensduur van een kwalitatief goede PVC vloer. PVC is daarnaast ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.
Leveranciers PVC vloeren

Ons stappenplan is de fundering voor succes

Van begin tot eind zit ontzorgen in ons DNA. Dit betekent dat we altijd met je meedenken, in elke fase van jouw project.

Adviesgesprek

Wij adviseren je in de mogelijkheden van jouw ruimte en kijken samen naar de beste oplossing voor jouw uitdaging.

Mogelijkheden

Na alle mogelijkheden uitgebreid besproken en geïnventariseerd te hebben, is het nu aan jou om de keuze te maken.

Inmeten

Om te garanderen dat alles naadloos aansluit, komen wij graag gratis langs om de ruimte in te meten.

Aan de slag

Wij leggen snel en vakkundig prachtige vloeren, net als onze partners in de wandbekleding en interieurstyling.

Genieten

Nu jouw unieke project afgerond is, kunnen jullie heerlijk genieten van de nieuwe ruimte!

Service

Mocht er onverhoopt extra onderhoud of service nodig zijn, dan kun je natuurlijk op ons rekenen.

Laminaat

Laminaat vloeren zijn ideaal wanneer je het idee wil hebben van een houten vloer. Deze vloeren zijn erg geschikt voor houten ondervloeren.

Tapijt

Tapijt is sfeervol en geeft een warme uitstraling. Tevens is het isolerend en geluiddempend. Bij ons kun je terecht voor de beste kwaliteit tapijten. Ons assortiment bestaat uit ruim 52 soorten en kleuren, van patroon- tot projecttapijt.

Coating

Coatingvloeren zijn erg geschikt voor garages en bedrijfshallen. Onze coatingvloeren zijn daarnaast erg slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Ook zijn coatingvloeren in alle RAL en NCS kleuren leverbaar.

Laat je inspireren in onze showroom

Iedere vloer is anders. Daarom helpen we je graag verder in een persoonlijk gesprek. Laat je informeren en inspireren in onze nieuwe showroom in Enschede, waar we je graag onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend verder helpen.