Steek je trap in een nieuw jasje

Tijd om je trap naar het volgende niveau te tillen! Een trap maakt een aanzienlijk verschil in je huis. Een kleine smalle gang met een witte trap, geeft bijvoorbeeld al snel een ruimtelijker gevoel. Of kies je in je gerenoveerde woonkamer voor een trap met een betonlook? Dat geeft de hele ruimte een industriële look en feel.

Waarom kies je voor trapbekleding?

Een trap is een vaststaand (en soms centraal) onderdeel van je huis dat veel gebruikt wordt, waar je natuurlijk een geweldige eye-catcher van kan maken. Naast het verhogen van de uitstraling van de trap, kan de trap ook bekleed worden met het oog op een meer functioneel karakter.

Zo heeft een slimme trapbekleding een positieve invloed op de veiligheid van de trap, verbetert het de akoestiek in je huis en is het geluiddempend, voor als iemand ’s nachts op en neer moet. Nooit meer wakker liggen door dwalende vrienden of familie (in ieder geval niet door de trap ;-)).

Welke soorten trapbekleding biedt het Vloerenhof aan?

Onze trapbekleding kan verschillende uitstralingen hebben, afhankelijk van de eigen inrichting. Zo bieden wij verschillende kleuren PVC aan, tapijt of karpet. Met deze verschillende trapbekleding bieden wij de absolute zekerheid van een hoge kwaliteit. Dus; een prachtige oplossing voor de lange termijn.

Soorten trapbekleding

  • PVC
  • Tapijt
  • Een slimme combinatie van materialen (mix & match!)

Onze oplossingen voor trapbekleding hebben een hoge mate van slijtbestendigheid, zijn onderhoudsvriendelijk en ook geluiddempend. Of je nu een open of een gesloten trap hebt, wij kunnen deze in beide gevallen voorzien van een gave vloer oplossing.

Laat je verder inspireren in onze showroom

Iedere vloer is anders. Daarom helpen we je graag verder in een persoonlijk gesprek. Laat je informeren en inspireren wat betreft PVC vloeren in onze nieuwe showroom in Enschede. We helpen je graag vrijblijvend verder onder het genot van een kopje koffie.