Onze vloeren legservice: professionele installatie voor een perfecte afwerking

Bij het Vloerenhof bedenken we samen geweldige ruimtes met de unieke diensten die wij aanbieden. De diensten waarmee wij jouw ruimte nieuw leven inblazen, worden zo samengesteld dat deze naadloos aansluiten bij zowel jouw persoonlijke wensen als de mogelijkheden van de ruimte zelf. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren, wandbekleding en trapbekleding, en snappen de mogelijkheden als geen ander.

Dat is handig! Een adviesgesprek in het gemak van je eigen huis..

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met je restyling, renovatie of nieuwe huis, geven interieurspecialisten in ons netwerk je graag passend interieuradvies. Dit doen wij echter niet alleen in onze showroom in Enschede, dit kan ook heel gemakkelijk bij jou thuis. Een eerste blik te werpen en sfeer proeven van jouw ruimtes? Wij luisteren naar de wensen en adviseren jou over de mogelijkheden. Kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden.

Adviesgesprek

Wij adviseren jou in de mogelijkheden van jouw ruimte, met in gedachte jouw wensen.

Moodboard

Na alle mogelijkheden besproken en gevisualiseerd te hebben, is het nu aan jou om de keuze te maken.

Inmeten

Om te garanderen dat alles naadloos aansluit, komen wij graag gratis langs om de ruimte in te meten.

Aan de slag

Wij leggen snel en vakkundig prachtige vloeren, net als onze partners in de wandbekleding en interieurstyling.

Genieten

Nu jouw unieke project afgerond is, kunnen jullie heerlijk genieten van de nieuwe ruimte!

Service

Mocht er onverhoopt extra onderhoud of service nodig zijn, dan kun je natuurlijk op ons rekenen.

De stappen naar een vernieuwd interieur

Wij onderscheiden ons met een hoog service-level. Door niet alleen een uitstekende kwaliteit te garanderen, maar ook in alle opzichten met onze klanten mee te kunnen denken, willen wij continu onze service verbeteren en inspelen op de laatste trends.

Daarnaast willen wij jou een volledige interieurervaring bieden. Samen met ons netwerk van specialisten, vertalen wij jouw wensen door in een concrete aanpak. Onze partners voorzien jou samen in hun eigen specialisme, waardoor je de hoogst mogelijke kwaliteit van ons kunt verwachten.

Een netwerk van interieurspecialisten

Wij onderscheiden ons met een hoog service-level. Door niet alleen een uitstekende kwaliteit te garanderen, maar ook in alle opzichten met onze klanten mee te kunnen denken, blijven wij continu onze dienstverlening verbeteren.

Een huis gaat verder dan alleen een vloer. Daarom zijn wij continu bezig om ons dienstenpakket uit te breiden. Alles voor een optimale interieurervaring! Met ons netwerk van specialisten weten wij jouw wensen, omtrent het interieur van een ruimte, naadloos te bedienen. Met ons oog op het behouden van onze  kwaliteit, zijn wij samenwerkingen aangegaan met verschillende partners. Deze voorzien jou samen met ons in hun eigen specialisme, waardoor je de kwaliteit kan verwachten die je normaliter ook van het Vloerenhof verwacht.

Laat je verder adviseren en inspireren in onze showroom

Graag gaan we samen met je in gesprek in onze showroom en kunnen we je prachtige voorbeelden laten voelen en zien. Wij hebben een ruim up-to-date assortiment stalen van Little Green en andere mooie merken!