PVC vloeren Haaksbergen

Ben je op zoek naar de perfecte PVC vloer in de buurt van Haaksbergen? Zoek niet verder! Ontdek het uitgebreide aanbod van Het Vloerenhof, dé bestemming voor hoogwaardige PVC vloeren in Haaksbergen. Onze stijlvolle en duurzame PVC vloeren zijn de veelzijdige oplossing voor elk interieur in Haaksbergen en omgeving.

Kom langs in onze gezellige showroom waar gastvrijheid en klantenservice voorop staan.

Verschillende designs PVC vloeren

Bij Het Vloerenhof, vlakbij Haaksbergen, heb je de keuze uit diverse soorten designs
PVC vloeren. Hier zijn twee populaire opties die je bij ons kunt vinden:

  • Visgraat PVC vloeren
    Een tijdloze en populaire keuze, het visgraatmotief, heeft eeuwenoude wortels. Deze legwijze is herkenbaar aan een rangschikking van rechthoeken die lijken op de graten van een vis, zoals een haring. Geïnspireerd door de natuur, geeft het klassieke visgraatmotief je PVC-vloer een prachtige uitstraling.
  • Hongaarse punt PVC vloeren
    De Hongaarse punt is een relatief nieuwe vloertrend waarbij de PVC vloer in een hoek van 40 tot 55 graden wordt geplaatst. Dit patroon, dat lijkt op een zigzagmotief, geeft een luxe, nette en rustige uitstraling.
PVC vloeren Hengelo

PVC vloeren leggen Hengelo

Waarom kiezen voor PVC vloeren van het Vloerenhof nabij Haaksbergen?

Met een breed assortiment aan PVC vloeren in verschillende kleuren, texturen en designs, vind je bij Het Vloerenhof nabij Haaksbergen altijd een vloer die perfect bij jouw smaak en behoeften past. Of je nu houdt van een moderne uitstraling of een meer klassieke look, ons aanbod voor inwoners van Haaksbergen heeft voor ieder wat wils.

Onze PVC vloeren zijn gemaakt van de beste materialen die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en intensief gebruik. Met een vloer van Het Vloerenhof investeer je in kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Wij willen jou graag de beste ervaring bieden, vanaf het moment dat je binnenstapt tot aan de installatie van jouw nieuwe vloer. Ons team staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren.

✔ Hoge kwaliteit vloeren;
✔ Volledig in eigen beheer;
✔ Eerlijk en transparant advies;
✔ Complete ontzorging van A tot Z;
✔ Afwerking tot in de details;
✔ Één team, één taak.

Kom langs in onze showroom!

Bij Het Vloerenhof nabij Haaksbergen vind je niet alleen een uitgebreide keuze aan stijlen en designs, maar ook de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe vloer perfect wordt geïnstalleerd. Omdat wij alles in eigen beheer houden, kunnen we echt kwaliteit garanderen. Onze vloerexperts staan ook na de installatie voor je klaar! Als kers op de taart bieden we bovendien 15 jaar garantie op jouw PVC vloer in Haaksbergen.

Kom naar onze showroom in Enschede, dichtbij Haaksbergen, en ontdek waarom onze PVC vloeren de beste keuze zijn voor jouw interieur. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!