PVC vloeren in Wierden

PVC vloeren zijn enorm populair en daar weten we bij Het Vloerenhof alles van af. Als vloerenspecialist en liefhebber plaatsen we deze dan ook graag voor jou. Dus ben jij toe aan en op zoek naar PVC vloeren in Wierden? Laat ons je helpen.

De PVC vloer uitgelegd

Vele mensen vragen zich wel eens af wat nou precies een PVC vloer is. Bij Het Vloerenhof hebben we het antwoord voor je: PVC is een kunststof vloer in een tegel of hout structuur die is afgewerkt met een PU (polyurethaan) toplaag. Het voordeel van deze toplaag is dat deze erg slijt- en slagvast en waterbestendig is. PVC verwijst naar polyvinylchloride, dat is het materiaal dat wordt gebruikt bij deze soort vloer.

De PVC vloer en zijn voordelen

Naast dat PVC vloeren erg veelzijdig zijn, zijn er nog tal van voordelen:

  • De perfecte vloer voor verschillende situaties
  • PVC vloeren zijn duurzaam en zeer stijlvol
  • De decoratieve toplaag heeft hoge resolutie, waarmee heel makkelijk een natuurlijke look gecreëerd kan worden in veel stijlen en kleuren
  • Het onderhoud en de schoonmaak van een PVC vloer is eenvoudig
  • Een combinatie met vloerverwarming is geen enkel punt, ook al voelt een pvc vloer van nature al warm aan
  • Erg geschikt voor appartementen door het beperkte loopgeluid van de vloer
  • Gemakkelijk te onderhouden en past goed in elk interieur

Helemaal verkocht door een PVC Vloer? Voor vakkundig advies over PVC vloeren komen we graag bij jou in Wierden over de vloer.

De trends in PVC vloeren

Op dit moment zijn de visgraat en de Hongaarse punt PVC Vloeren heel erg in. Visgraat PVC vloeren Een tijdloze en inmiddels populaire keuze. Het visgraatmotief is een type legwijze en heeft eeuwenoude wortels.

De Hongaarse punt PVC vloeren zijn een relatief nieuwe trend waarbij de PVC vloer in een motief wordt gelegd in een hoek van 40 tot 55 graden. Het verschil tussen beide legtechnieken is niet groot, maar wel zichtbaar in de groeven en belijning van de PVC vloer.

Laat je inspireren in onze showroom in Enschede

Ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Enschede. Wij helpen je graag verder in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Laat je informeren en inspireren in onze showroom voor jouw pvc vloeren in Wierden!