Onderhoud, reparatie en reiniging

Periodiek onderhoud voor je vloer of een reparatie? Dat kunnen wij voor je verzorgen.

Ben je op zoek naar vakkundig onderhoud of reparaties? Geen zorgen. We kunnen je verder helpen! Stuur ons een e-mail of bel direct en we helpen je verder met je verzoek.

Onderhoud van gietvloeren

Gietvloeren zijn een populaire keuze voor moderne interieurs vanwege hun strakke uitstraling en duurzaamheid. Om ervoor te zorgen dat jouw gietvloer er goed uit blijft zien en lang meegaat, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Een van de belangrijkste stappen bij het onderhouden van gietvloeren is het regelmatig reinigen van de vloer. Gebruik een zachte bezem of stofzuiger om vuil en stof te verwijderen, en dweil de vloer regelmatig met een mild reinigingsmiddel en warm water.

Tegelvloeren reinigen

Tegelvloeren kunnen worden gereinigd met een milde reiniger en warm water. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen, omdat deze krassen kunnen veroorzaken. Laminaatvloeren moeten worden gereinigd met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Het is belangrijk om overmatig water te vermijden, omdat dit de laminaatvloer kan beschadigen.

Tapijten reinigen

Voor tapijten is het belangrijk om regelmatig te stofzuigen om stof en vuil te verwijderen. Vlekken moeten onmiddellijk worden verwijderd met een zachte doek en een tapijtreiniger. Professionele reiniging kan ook nodig zijn om het tapijt te reinigen en vlekken te verwijderen.