De mooiste merken voor je huis op een rijtje

Wij staan voor afwerking tot in de details. Door onze jarenlange samenwerkingen, zijn wij in staat om vloeren tegen eerlijke tarieven te plaatsen. Naast het plaatsen van een prachtige vloer, adviseren we je graag over de juiste combinatie in wandbekleding, trapbekleding. Je kunt bij ons rekenen op de juiste nazorg en een garantie van 15 jaar op alle vloeren. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Little Greene is een onafhankelijke Britse verffabrikant, die zich inzet voor een sociaal en ecologisch verantwoorde productie van kwalitatief hoogwaardige verven en behang.

Het Vloerenhof is officiële dealer van Rivièra Maison Flooring. Vloeren van Rivièra Maison sluiten naadloos aan op jouw complete woonbeleving, met authentieke producten en verschillende collecties per jaar.

IPC vloeren

Met de collectie van IPC kunnen wij met trots zeggen dat wij de veiligste PVC vloer met de meeste keurmerken in huis hebben en samen met IPC klaar zijn voor een gezonde en veilige toekomst.

Altijd een passend merk voor jouw volgende vloer

Laat je inspireren in onze showroom

Iedere vloer is anders. Daarom helpen we je graag verder in een persoonlijk gesprek. Laat je informeren en inspireren in onze nieuwe showroom in Enschede, waar we je graag onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend verder helpen.