PVC vloeren in Rijssen

Bij Het Vloerenhof zijn we experts op het gebied van PVC vloeren en kennen we de populariteit ervan als geen ander. Als gepassioneerde vloerenspecialisten plaatsen wij deze vloeren graag voor jou. Dus als je op zoek bent naar PVC vloeren in Rijssen, ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons je bijstaan in jouw zoektocht naar de perfecte vloer.

De PVC vloer uitgelegd

Veel mensen vragen zich af wat een PVC vloer precies is. Bij Het Vloerenhof geven we graag het antwoord: een PVC vloer is een kunststof vloer met een tegel- of houtstructuur, voorzien van een duurzame PU (polyurethaan) toplaag. Deze toplaag biedt uitstekende weerstand tegen slijtage, stoten en water. PVC staat voor polyvinylchloride, het materiaal waaruit deze vloeren worden vervaardigd.

De PVC vloer en zijn voordelen

Naast dat PVC vloeren erg veelzijdig zijn, zijn er nog tal van voordelen:

  • Duurzaamheid en stijl: PVC vloeren zijn duurzaam en uiterst stijlvol.
  • Natuurlijke uitstraling: De decoratieve toplaag biedt een hoge resolutie, waardoor eenvoudig een natuurlijke look gecreëerd kan worden in diverse stijlen en kleuren.
  • Eenvoudig onderhoud: Het onderhoud en de schoonmaak van een PVC vloer zijn moeiteloos.
  • Compatibiliteit met vloerverwarming: De combinatie met vloerverwarming vormt geen enkel probleem, terwijl PVC vloeren van nature al een warm gevoel geven.

Helemaal verkocht door een PVC Vloer? Voor vakkundig advies over PVC vloeren komen we graag bij jou in Rijssen over de vloer.

De trends in PVC vloeren

Op dit moment zijn visgraat en Hongaarse punt PVC vloeren ontzettend populair. Visgraat PVC vloeren zijn al lang geliefd en behouden hun tijdloze aantrekkingskracht. Dit legpatroon heeft diepe historische wortels en wordt steeds meer gewaardeerd.

Hongaarse punt PVC vloeren vormen een opkomende trend, waarbij de vloer in een motief wordt gelegd onder een hoek van 40 tot 55 graden. Hoewel het verschil tussen deze legtechnieken subtiel is, is het wel zichtbaar in de groeven en lijnen van de PVC vloer.

Laat je inspireren in onze showroom in Enschede

Ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Enschede. Wij helpen je graag verder in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Laat je informeren en inspireren in onze showroom voor jouw pvc vloeren in Rijssen.